Låt färgerna tala till dig


Att känna vilka färger som talar till dig i olika former och att få leka med dem är läkande för kropp och själ.

Jag leder er i en guidad meditation som innefattar regnbågens färger och du får känna efter vilken genklang det ger i dig. Allt som kommer till dig är rätt och du använder dig av detta sedan för att måla dig mot balans.

Du väljer färgerna du vill måla med utifrån vad du fick fram under meditationen och om du tyckte att det var svårt att känna vilka färger som du upplevde något runt under övningen, tar du det som ligger dig närmast om hjärtat att måla med.

Det finns gott om plats att ta ut svängarna i din kreativitet och gott om utrymme rent fysiskt.

Kan du sätta en punkt, dra ett sträck då kan du måla tillräckligt för att delta under de här färgsprakande timmarna i min målarateljé.

Kom med en önskan så har jag kursen så fort vi blir tre eller mer.

Vid alla kurstillfällen rekommenderar jag att ni har oömma kläder och inneskor med er, jag kommer att dela ut det materialet ni behöver, det ingår i kursavgiften. Under kursen håller vi Coronaavstånd och det blir färre deltagare än vanligt.

Den kommer även att köras via facebook på mitt rum där vi kan vara flera samtidigt och måla hemifrån, vill ni kan ni hämta ett litet kit hos mig innan  eller om ni har grundfärgerna, penslar  och något att måla på klarar ni er bra och kan delta från hela landet. Kostnad ink allt 495 kr / person med hämtat kit samt 400 kr om ni är via mitt rum och eget material.

Anmäl er till Hälsans hus Växjö/ Gunilla Palusa g.palusa@gmail.com eller ring 0708340811       67623582_10156642746165945_923133031919648768_o

Välkomna