Om mig och min skapande verksamhet


 

öland enetriJag har målat med liv o lust, lärt in olika tekniker för att kunna hitta mina uttryck genom åren med olika lärare, men fastnat för Vedic Art och har de senaste åren gått utbildningar i Källmans regi.

Det har lett till att jag efter flera års målande med Vedic art blev lärare för grundkursen Vedic art- de 17 principerna samt fortsättningskursen, för fördjupning och ökad förståelse för vad de olika stegen kan bistå dig med i ditt skapande både i konsten och i livet.
Att måla för mig är total hängivenhet, tiden står stilla och varje tavla blir en relation som går sin egen väg, ibland måste vi umgås ett tag för att se vart vi är på väg och ibland blir vi överens snabbt och det känns komplett och färdigt.
Målningarna är små egna miniliv, där det inre förenas med det yttre uttrycket.
Med Principerna som stöd ges en fri form att uttrycka sig själv utan krav på prestationer, allt kommer inifrån en själv och då blir det rätt.
Det känns underbart att få dela med sig av den här fina metoden som alla kan ta till sig, finna sig själv genom att lyssna till sitt inre med ett öppet sinne och utan krav låta handen styra penseldragen på sin duk.

Vill du komma och upptäcka magin, utvecklas med färger och struktur i en dans med din inre lust att uttrycka dina känslor, vilka de än är, så är du Hjärtligt Välkommen till mig i vackra Ör utanför Växjö.

utställning gallerix