Grundkurser/ Fortsättningskurser i Vedic art


                                        

Välkommen till det första steget i Vedic Art. Inga förkunskaper krävs. Här får ni uppleva de 17 unika aspekterna “Principerna”. Vedic Art metodens effektiva praktiska övningar och kravlösa förhållningssätt introduceras.
Grundkursen utarbetades av metodens grundare Curt Källman mellan åren 1974-1988.
Jag kommer att hålla grundkursen i vackra Ör och är behörig lärare för den här delen av kursen, ni kan gå fortsättningen efter detta var ni så helst önskar men jag kommer att hålla även dem regelbundet om ni vill gå dem hos mig.
Vi startar med att ställa i ordning våra platser, när detta är gjort har vi vår första samling med första principen som sedan kommer att följas upp under de övriga dagarna, ni får stanna kvar och använda er staffliplats så mycket ni vill under de aktuella dagarna kurserna går på.

Grundkurs

Kostnad: 2100 kr/ person för hela kurstillfället samt inköp av eget material ( Pensionärer och långtidssjuka 1800 kr.) Betalning: 800 kr i anmälningsavgift ( bindande anmälan) 1200 kr samma vecka eller senast vid ankomsten till kursen.
Det går bra att swisha till 070 834 08 11 eller betala in på konto Swedbank 8169-5 003 353 917-2

Skriv namn, adress, email och telefon till mig, samtidigt som du anmäler dig på meddelande eller email
Max fem deltagare på den här kurserna.

Ta med lunchlåda, lite oömma kläder, trasor och duschflaska,block och penna att anteckna principerna i samt vattenflaska, om du vill favoritfärg med dig går det bra, samt penslar liten roller, annars har jag material att plocka av.

Jag har färger, penslar, målarduk på metervara samt lite smått o gott som ni behöver till salu till mycket fördelaktiga priser. Jag kommer även att sälja färg som hälls upp i mindre burkar a´100 ml för 40 kr, 50 ml burkar för 22 kr så ni kan frossa i olika härliga färger samt strukturfyll av olika material som ni får ta av utan kostnad.

Det kommer att bli fler kurstillfällen längre fram så hör av er om ni vill gå grundkurs till mig så försöker vi ta fram dagar eller kvällar som passar så bra som möjligt.

Fortsättningskurs 

Hör av er till mig när ni vill gå en fortsättningskurs så försöker jag att plocka ihop dagar så det blir bra för de deltagarna som vill närvara, ibland är kvällar bäst, ibland helger, mejla g.palusa@gmail.com eller ring 0708 340 811

Fortsättningskurs pris 1800 kr ( pensionär eller långtidssjuka 1350)

Allt annat är samma som ovan men nu läses tilläggen på de olika stegen, friare målartid med mer stöd om så önskas, vi fördjupar oss i de olika principerna så att vi kan få ytterligare förståelse och djupare känsla om hur det kan hjälpa oss i måleriet och i livet.

Jag kommer att kunna ha olika konstellationer på kursdagar så kom gärna med önskemål kan jag se om jag kan få ihop kurstillfällen som passar.

Att få njuta av att tid och rum stannar av, finna sig själv utan krav men med support, det var healing för mig.
Nu har jag en önskan om att få ge tillbaka av det här magiska som förändrat min syn på livet till er…

Välkomna till härliga dagar att få njuta i att få frossa i underbara färger, form och skapande med det inre i focus.