Frigörande Andning


Frigörande andning

Frigörande andning hjälper dig att på ett mjukt sätt lösa upp spänningar i kropp och själ, från tidig barndom och fram till i dag. Andningen är nyckeln till att hitta din livsenergi! Genom att lära dig att andas avslappnat och fullt ut, hjälper du kroppens medfödda förmåga till fysisk och psykisk läkning.

Frigörande andning utförs liggande, enskilt eller i grupp, under 1-2 timmar. Det är en enkel, ofarlig och mycket effektiv metod för att komma i kontakt med din egen kropp och dina inre världar, känslor, drömmar, och upplevelser som trängts undan till det undermedvetna.

Andningen leder till större fysisk avspänning och mental öppenhet. Den ökar din livsenergi och förmåga att hela och balansera dig själv. Jag arbetar också med affirmationer där du bearbetar negativa tankesätt, detta leder till att du kan öka din energi och ger dig kraft att skapa det liv som du vill ha och att vara den du vill utan rädsla.

Jag rekommenderar att du andas enskilt några gånger för att lära dig tekniken i en lugn och trygg miljö. Jag finns vid din sida hela tiden så att du kan känna dig trygg, omhändertagen, sedd och bejakad. Givetvis har du möjlighet att efteråt gå igenom dina upplevelser i lugn o ro.

1-2 timmar/ 1300 kr

Bild från Hissö