Ansiktszonterapi Häst


 

Med olika zonkartor går man igenom kroppens inre organ, fysiska kroppen, lymfsystem men även hormonella obalanser balanseras via ett en tilläggskarta. Det ingår också att kunna arbeta med kroppens muskler och ha ett tränat öga vad problematiken kan sitta.
Även hästar kan känna stress, press, deppighet, ovilja och tröghet eller ha humörsvängningar.

Detta finner man ofta stor hjälp för med just balansering av det hormonella systemet, det som känns mest angeläget läggs störst vikt vid och balanseras upp, det andra blir bättre på köpet när blockeringar och gamla depåer börjar mjukas upp

Under fysiska kroppen upptäcker jag andra problemområden samt behandlar hela rörelseapparaten via förlängda märgen då denna sänder ut impulser specifikt från topp till tå.

Där jag väljer att behandla och balansera mest får också mest impulser, men de olika kartorna går över varandra till vissa delar och även meridianerna påverkas kraftigt.

Ofta får man en attitydförändring och klarare blick bara efter någon behandling ibland omedelbart.

Till detta ingår det även att följa kroppens rörelse för att hitta det spänningsfria läget från hästens spända käkar, nacke, rygg t.o.m. svansroten för att få upp ett bra flöde samt öka rörligheten ytterligare.

En rekommendation är att ta in Djupvågsbehandlingarna för effektiv hjälp genom att påverka bindväven och effektivt lossa på spänningar i muskler och glidytor i bindväven vilket leder till en rörligare och gladare häst/ se sidan Djupvågsbehandling.
Pris

Ansiktszonterapi                                                                      650 kr
Ansiktszonterapi/ Djupvågsbehandling                                    975 kr

Reseersättning tillkommer.